Overslaan en naar de inhoud gaan

Votquenne Foundations

The company you build on

Wie zijn we

Votquenne Foundations is een jonge KMO en werd in 2006 opgericht door ir. Bart Cloet. Het doel is om naast de reeds beschikbare manuele technieken (galerijen, beschoeide sleuven, onderschoeiing, …) ook machinale technieken aan te bieden, waaronder grondverdringende schroefpalen, micropalen, berlinerwanden, secanspalenwanden enz. Votquenne Foudations is gevestigd in Kortrijk, de maatschappelijke zetel bevindt zich in Trazegnies.

Meer over ons

Testimonials & jobs

Als je iets vraagt, luistert men.
David Werkbrouck
Hulpman
In dienst sinds 21/09/2015

Het meest positieve aan Votquenne Foundations vind ik de correcte houding. Zo word je bijvoorbeeld steeds tijdig en correct betaald. Als je iets vraagt, wordt er ook effectief geluisterd en meteen het nodige gedaan, zoals bijvoorbeeld de vraag om nieuwe handschoenen en andere werkkledij.

Er mag hier ook eens gelachen worden.
Jurgen Lammens
Machinist
In dienst sinds 21/09/2015

Ik zou Votquenne Foundations zeker aanbevelen omdat het een goeie firma is. Een goeie firma is voor mij werkzekerheid. Hier is er altijd werk en de firma is nog steeds groeiende, waardoor ik er vertrouwen in heb. Daarnaast doet de werkgever zijn best om een goede equipe samen te stellen, waar de klik aanwezig is. Er mag hier ook eens gelachen worden en dat is geestig.

Het is leuk om te werken met nieuw en kwalitatief materiaal.
Joeri Anthoons
Machinist
In dienst sinds 13/04/2015

Votquenne Foundations maakt voor mij het verschil met andere bedrijven doordat ze investeert in nieuw en kwalitatief materiaal. Als machinist is het fantastisch om met een mooie en zware machine te mogen werken. De grootste troef van het bedrijf vind ik de doorgroeimogelijkheden. Zelf ben ik gestart als hulpman en doorgegroeid na ongeveer één jaar tot machinist.

Onze realisaties