Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij zijn

Votquenne Foundations

The Company You Build On

Votquenne Foundations is een jonge KMO die in 2006 werd opgericht door ir. Bart Cloet om naast de reeds beschikbare manuele technieken (galerijen, beschoeide sleuven, onderschoeiing, …) ook de machinale technieken (grondverdringende schroefpalen, micropalen, berlinerwand, secanspalenwand, …) te kunnen aanbieden. Votquenne Foundations is gevestigd in Kortrijk, de maatschappelijke zetel bevindt zich in Trazegnies.

Persoonlijk engagement en alles bespreekbaar en uitvoerbaar maken, staan centraal in onze bedrijfsvoering. Telkens opnieuw proberen we te beantwoorden aan de noden en eisen van de klant zonder in te boeten aan kwaliteit en veiligheid. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder onze equipe waar we dagelijks kunnen op rekenen.

A.Vyncke
Doordat we A.Vyncke eind maart 2017 hebben opgenomen in de groep, kunnen we vanaf heden ook bemalingstechnieken aanbieden. Wat maakt dat we voor de klant de uitvoeringskost kunnen verlagen en het risico op potentiële schade kunnen verkleinen. Dit is mogelijk omdat beide technieken niet meer los van elkaar bestaan, maar nu door één en dezelfde firma beheerd wordt.

VQ Logistics
Om de kwalitatieve totaaloplossing op maat van de klant te versterken, werd in 2017 ook het transportbedrijf VQ Logistics opgericht. Op deze manier kunnen we meer in eigen beheer organiseren en uitvoeren en flexibeler zijn op de markt. Just-in-time-delivery blijft onze sterkte.

Revyson
In 2018 werd Revyson operationeel. Dit werd opgericht zodat we intern eigen sonderingen en boringen kunnen uitvoeren en zodat we nog meer op zoek kunnen gaan naar specifieke grondlagen. Externe partners kunnen ook een beroep doen op ons om grondonderzoek uit te voeren.

Tijdslijn

2006
2010
2012
2016
2017
opgericht te

Vorst

machines
0
medewerkers

1

omzet
0 K
locatie

Trazegnies

ter vervanging van Vorst
machines
0
medewerkers
0
omzet
0 K
locatie

Dadizele

Trazegnies blijft bestaan
machines
0
medewerkers
0
omzet
0 K
locatie

Kortrijk

in plaats van Dadizele, Trazegnies blijft bestaan
machines
0
omzet
0 K
medewerkers
0
jubileum
0 jaar
overname

A.Vyncke

oprichting

VQ Logistics

oprichting

Revyson

deelname

Matexpo

medewerkers
0
omzet
0 k

Join us

Wil jij een technisch uitdagende job waar jouw inbreng het verschil maakt?
Votquenne Foundations wil nationaal groeien in de niche funderings- en beschoeiingstechnieken.
En dat kan met jouw hulp, know-how en positieve mindset. Kies voor een gevarieerde job
in een stabiel familiaal bedrijf en krijg mooie voordelen.

Bekijk onze vacatures